RICKY GIL & BISCUIT PRESENTAN EL EP ‘ARTEFACTES SONORS REVISITATS’ (Chesapik)




 
RICKY GIL & BISCUIT PRESENTEN L’EP
ARTEFACTES SONORS REVISITATS’ (Chesapik)

Ja disponible a les plataformes

 

Escolta ‘‘Artefactes sonors revisitats’’ aquí

Després l’excel·lent rebuda de l’àlbum ‘Artefactes sonors de l’underground català’ (Chesapik, 2023), on revisitaven una sèrie d’obscures joies de la música catalana dels anys 60 i 70, Ricky Gil & Biscuit presenten un nou EP que és la continuació lògica del treball original. 
La gran troballa d’aquesta sessió és ”Una paüra”, la cançó central d’una de les obres mestres del folk psicodèlic a nivell mundial, l’aclamat Brossa d’ahir del valencià Pep Laguarda. Fins ara, l’esplèndida versió que en fan Ricky Gil & Biscuit només estava disponible com a tema ocult del vinil dels Artefactes. 
Seguidament, tres remescles fetes per Fermí Roca i masteritzades per Xavi Ribera, que aporten una nova visió, més nua, de les cançons en qüestió: “Anna” d’Ia & Batiste, “Tu, jo i el Tibidabo” de Melodrama, i “Mambo” de Sisa. En aquestes remescles cobren més protagonisme les veus dels històrics col·laboradors que van participar a la gravació: Jordi Batiste (Màquina, Ia & Batiste, Els Tres Tambors, etc.), Manel Joseph (Orquestra Plateria, Gato Pérez, Sisa, etc.), i els germans Dionís i Toni Olivé (Melodrama).

Track List:
1.       Una paüra (Pep Laguarda)
2.       Anna (Ia Clúa)
3.       Tu, jo i el Tibidabo (Dionís Olivé)
4.       Mambo (Jaume Sisa)


CONTINUA LA GIRA: CONCERT AL BARNASANTS EL 10 DE MAIG

Entre altres dates ja confirmades, Ricky Gil & Biscuit presentaran el nou EP i la resta del seu repertori en un concert molt especial (amb convidats), el dia 10 de maig, al Casinet d’Hostafrancs de Barcelona, dintre de la programació del festival Barnasants.
 
Entrades a: https://barnasantstickets.cat
 

NOTA EN CASTELLANO:
 

RICKY GIL & BISCUIT PRESENTAN EL EP 
‘ARTEFACTES SONORS REVISITATS’ (Chesapik)

 
Ya disponible Escucha ‘‘Artefactes sonors revisitats’’ aquí

Después el excelente recibimiento del álbum ‘Artefactes sonors de l’underground català‘ (Chesapik, 2023), donde revisitaban una serie de oscuras joyas de la música catalana de los años 60 y 70, Ricky Gil & Biscuit presentan un nuevo EP que es la continuación lógica del trabajo original.
El gran hallazgo de esta sesión es ”Una paüra”, la canción central de una de las obras maestras del folk psicodélico a nivel mundial, el aclamado Brossa de ayer del valenciano Pep Laguarda. Hasta ahora, la espléndida versión que hacen Ricky Gil & Biscuit sólo estaba disponible como tema oculto del vinilo dels Artefactes.
Seguidamente, tres remezclas hechas por Fermí Roca y masterizadas por Xavi Ribera, que aportan una nueva visión, más desnuda, de las canciones en cuestión: “Anna” de Ia & Batiste, “Tu, jo i el Tibidabo” de Melodrama, y «Mambo» de Sisa. En estas remezclas cobran mayor protagonismo las voces de los históricos colaboradores que participaron en la grabación: Jordi Batiste (Màquina, Ia & Batiste, Els Tres Tambors, etc.), Manel Joseph (Orquesta Platería, Gato Pérez, Sisa, etc.). ), y los hermanos Dionís y Toni Olivé (Melodrama).

Track List:
1.       Una paüra (Pep Laguarda)
2.       Anna (Ia Clúa)
3.       Tu, jo i el Tibidabo (Dionís Olivé)
4.       Mambo (Jaume Sisa)


CONTINÚA LA GIRA: CONCIERTO A LOS BARNASANTES EL 10 DE MAYO

Entre otras fechas ya confirmadas, Ricky Gil & Biscuit presentarán el nuevo EP y el resto de su repertorio en un concierto muy especial (con invitados), el día 10 de mayo, en el Casinet de Hostafrancs de Barcelona, ​​dentro de la programación del festival Barnasants.

Entradas en: https://barnasantstickets.cat 

Redes sociales Ricky Gil:
https://www.instagram.com/rickygilginer/?hl=es
https://www.facebook.com/rickygil.hipopotamabotafogo
 
Redes sociales Biscuit:
https://www.instagram.com/biscuit66rnr/?hl=es
https://www.facebook.com/biscuit66rnr
 
Redes sociales Chesapik:
https://www.instagram.com/norechesapik/?hl=es
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004194768842

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.